The Breakfast Issue
Dacă aș fi primit măcar un leu de fiecare dată cînd am auzit sintagma micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, aș fi o femeie fericită cu o colecție impresionantă de pantofi (da, încălțările
Elena Stanciu2020-01-15T17:11:25+02:00Nutriție|
Dacă aș fi primit măcar un leu de fiecare dată cînd am auzit sintagma micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, aș fi o femeie fericită cu o colecție impresionantă de pantofi (da, încălțările
Elena Stanciu2020-01-15T17:13:10+02:00Rețete|
Sună urît resturi dar exact asta am folosit. Am oroare să arunc mîncare, mă gîndesc mereu cîtă muncă presupune creșterea oricărei legume, frunze și cu atît mai mult a unui animal. De fiecare dacă cînd ajunge
Elena Stanciu2020-01-15T17:14:07+02:00Rețete|
Mi-au trebuit aproape nouă ani de trăit în Thailanda pentru a-mi lua inima în dinți și încerca să gătesc cu bok choy (cunoscut și ca pak choy/ pak choi/ bok choi/chinese mustard). Nu mă întreba de
Elena Stanciu2019-10-20T04:21:56+02:00Rețete|
Unul dintre lucrurile pe care le-am trecut pe listă pentru acest an a fost să fiu consistentă în comunicarea cu voi și să reiau bunele obiceiuri pierdute pe drum în anul ce a trecut. Lunar
Elena Stanciu2019-10-20T04:22:49+02:00Rețete|
Un cumul de factori m-au condus la această rețetă, care mi se pare foarte potrivită pentru sezonul rece. Unu la mînă, am cumpărat un slow cooker acum cîteva săptămîni. Cred că m-a întrebat cineva la
Elena Stanciu2019-10-20T04:23:08+02:00Rețete|
Imaginează-ți o dimineață de duminică de iarnă, afară e totul alb, nu ai chef să ieși prea curînd din casă dar vrei să te răsfeți cu ceva bun, care să nu te facă să te
Elena Stanciu2019-10-20T04:24:14+02:00Wellness|
Am împlinit 40 de ani în martie și am decis la momentul respectiv să nu „sărbătoresc” cu un articol pe blog pentru că am simțit că trebuie să trăiesc din plin vîrsta înainte de a
Elena Stanciu2020-01-14T10:43:56+02:00Uncategorized|
Dragă Elena,
Azi ar fi fost ziua liberă la mîncat orice din planul tău, eu am ales să mai țin o zi de post, iar acum, după ce am mîncat o salată de andive cu brînză
Elena Stanciu2019-10-20T04:25:04+02:00Rețete|
Elena Stanciu2019-10-20T04:26:24+02:00Digestie, Nutriție, Rețete|
Mă întreb dacă există vreun om pe lume căruia să nu-i placă pîinea. Bineînțeles că nu includ aici popoarele care istoric vorbind au avut alte staple foods – vezi asiaticii și al lor orez. Fac referire la
Elena Stanciu2019-10-20T04:28:02+02:00Nutriție, Wellness|
Luna noiembrie a venit cu multe întrebări interesante de la membrii comunității Suflet pentru Hrană. Mă bucur mult că există interes pentru cunoaștere în domeniul nutriției și că pot așeza o cărămidă mică la educația voastră.
Elena Stanciu2019-10-20T04:28:25+02:00Rețete|
Am avut vreodată ocazia să îți spun că toată viața am urît fasolea verde? Am mîncat cînd nu am avut de ales dar niciodată cu plăcere. E ceva cu textura ațoasă, cu faptul că dacă
Elena Stanciu2019-10-20T04:29:39+02:00Rețete|
Am 40 de ani și nu sunt 100% sigură că-mi place peștele. Acest fapt nu mă face specială în vreun fel, citesc tot timpul că mulți oameni pe lumea asta au probleme cu peștele, în
Elena Stanciu2019-10-20T04:30:12+02:00Nutriție, Wellness|
Acesta este primul episod din seria de întrebări și răspunsuri, care sper să devină o rubrică permanentă în comunitatea Suflet pentru Hrană. Pe mine mă ajută acest demers pentru că pot înțelege mai bine dilemele
Elena Stanciu2019-10-07T15:09:55+02:00Rețete|
Îți povesteam la început de an că sunt mare fan supă de linte și humus. I stand by choice, cred că îl prepar pe cel din urmă odată la două săptămîni, iar supa de linte