Testimoniale

Bianca Iuga

Sunt absolut impresionată de cîteva lucruri pe care ți le zic mai jos:

(1) volumul de muncă pe care îl intuiesc în spatele a ce mi-ai trimis – mie mi-a luat ani de experimentat pe propria mea piele, eșecuri, lecții dure și multe lecturi ca să pricep una-alta.

(2) rețetele tale – mi se par GE-NI-A-LE și ți-o spun din papucii cuiva care nu iubește să stea mult în bucătărie, nu are imaginație prea mare la combinații și care a folosit de-a lungul anilor tot felul de cărți de bucate ale unor bucătari faimoși, din categoria Ottolenghi și alții ca el.

(3) creativitatea – ai reușit să mă faci să reevaluez ingrediente care nu îmi prea plac, gen sfecla roșie sau smoothie, ai reinventat conopida combinată cu muștarul de Dijon, iar tocănița iute de năut este cea mai gustoasă variantă pe care am mîncat-o vreodată.

În fine, ultimul pe listă, dar important pentru mine, am reușit să nu fiu prea certăreață în zilele de post. Înclin să cred că a fost motivația mea mai mare combinată cu încurajările tale. În orice caz, am reușit să trec de la post intermitent 16-8 la post de 24 de ore în care nu m-am certat cu nimeni. Și de două ori în cîteva zile!

Dacă te întrebi de ce m-am înscris la programul tău, răspunsul include de fapt două răspunsuri: urmăresc de mult timp ce scrii pe blog și mi s-a părut interesant, diferit și foarte sincer, iar eu trec de o vreme printr-o perioadă în care încerc să mă reinventez profesional, rezultatul fiind că mănînc aiurea și la ore aiurea, așa că mi-am oferit o cîrjă. Se dovedește că mi-am oferit o bucurie. Mai zic o dată: mi-a plăcut extraordinar de mult ce faci!

Lidia Alexa

Bună, Elena,

Îți mulțumesc pentru această experiență care pentru mine a shimbat mult modul în care priveam mâncarea. Știu că au fost doar două săptămâni, dar am descoperit lucruri importante pentru starea mea de bine. În primul rând am rezolvat problema pe care o aveam cu tranzitul intestinal leneș și care mă chinuia de cel puțin 10 ani. Poate cei care nu trec prin asta nu înțeleg, dar e un lucru atât de important  pentru sănătate. Organismul meu a fost recunoscător în toată această perioadă. Am realizat că îmi este mult mai bine fără carne și mă bucur că m-am putut apropia de năut, bulgur, chia, quinoa și de condimente pe care nu le-am folosit niciodată. Îmi doream, dar mi se părea complicat să le gătesc.

Am ținut postul intermitent mai ușor decât m-am așteptat pentru că am mâncat dimineața și m-a ajutat foarte mult supa caldă. Pentru zilele în care cina conținea alimente pe care nu doream să le consum seara am găsit ușor soluții.

Știu că ai muncit mult pentru acest program, dar a meritat din plin și îți sunt recunoscătoare. Toată mâncarea a avut gust și proporțiile au fost perfecte (colegele mele au gustat în fiecare zi și au fost foarte încântate). Chiar am înțeles ce înseamnă să pui suflet pentru hrană. Voi continua cu mare drag să folosesc rețetele de pe blogul tău.

Mult success în continuare!

P.S. Cireașa de pe tort 3kg pierdute. Am prins curajEmoji

Mădălina Uceanu

În afara sfaturilor pertinente, ceea ce o face atît de specială pe Elena este capacitatea de a înțelege contextul specific al fiecărui client și a-și adapta sugestiile. La asta se adaugă abordarea holistica, este primul specialist care îmi descrie impactul stresului și al somnului asupra dietei și sugerează acțiuni concrete în aceste direcții. O plăcere să lucrezi cu Elena, un adevarat partener, nu numai în programele de grup, dar mai ales în sesiunile individuale. Am recomandat-o cu toată încrederea oricui am considerat că i-ar fi utilă experiența ei!

Mihaela Trifu

De ceva timp mă tot străduiesc să găsesc cuvintele potrivite pentru experiența mea legată de coaching-ul cu Elena. Nu le mai caut. Ceea ce am crezut la început că va fi de fapt o confirmare a ceea ce credeam că știu deja, s-a transformat într-o  călătorie în zone pe care nu le bănuiam, schimbînd idei vechi cu informații la zi și deschizîndu-mi apetitul pentru propriile descoperiri. Am apreciat mult și partea cu cititul etichetelor prin prisma a ceea ce discutasem; a făcut lumină în păsăreasca a lungilor liste de ingrediente (inutile în cel mai bun caz). All in all, good job, Elena! Mulțumim și sper să ne mai auzim!

Dana Mîrza

Buna, Elena,
Îmi cer scuze pentru marea întârziere cu care îți scriu, însă o fac acum și îți mulțumesc foarte mult pentru acest program de nutriție, care pentru mine a fost încă un pas mai mare spre îngrijirea și iubirea de sine.
Marea revelație a fost că pot găti, iar rețetele tale sunt delicioase. Micul meu dejun preferat a rămas ochiul cu năut și roșii opărite. Evitam și înainte zahărul și țineam post intermitent, dar nu chiar așa organizat. Rezultatele au fost bune la nivelul corpului, dar mai ales al minții. Deși am o practică energetică și spirituală, se pare că tocmai acest aspect important al alimentației l-am cam neglijat și cu această ocazie am văzut, nu pentru prima oară, cât de mult te influențează la nivelul gândirii sau clarității mentale o mâncare curată, sănătoasă, pregatită cu propria energie și invers.
Am continuat programul și deși am mai avut și scăpări (îmi plac mult plăcintele cu mere și ciocolata neagră), sunt mult mai responsabilă acum legat de alimentație. Așadar, numai cuvinte de mulțumire!

Anca Baciu

Multumesc, dragă Elena, pentru toate cunoștințele împărtășite. Toate informațiile pe care le-am căpătat în ședințele de health coaching m-au ajutat să-mi clarific și să „fac ordine” în noțiunile acumulate deja. De la clasificarea nutrienților la „metoda semaforului” și la cititul etichetelor, acum mă simt mult mai stăpînă pe cunoștințele mele de nutriție și reușesc mult mai bine să „citesc” sau chiar să anticipez nevoile organismului meu.
În plus, a fost și un imbold de a experimenta cu ingredientele, combinînd, testînd, comparînd: am ajustat rețete mai vechi, am născocit altele noi, le-am adaptat nevoilor mele, făcîndu-le braces-friendly… Una peste alta, gătitul a redevenit o plăcere, o adevărată bucurie și relaxare, iar asta s-a văzut și pe cîntar, care mi-a arătat o greutate pe care nu o mai avusesem din liceu! Și asta fără să mă simt fără vlagă, ci plină de energie.
A fost o experiență minunată, pe care o recomand oricui este amator de binesse! Îți doresc mult succes și îți mulțumesc! 
Anca

Bianca Simion

Mi-a plăcut Elena de la primele articole pe care le-am descoperit acum ceva ani. Mereu am apreciat devotamentul și pasiunea ei pentru ceea ce face și face frumos și din suflet. Tratează orice subiect propus cu profesionalism și omenie si cu multa dăruire. Eu așa am simțit în sesiunile private, unde voi reveni cu siguranță, cînd o să mai vreau să aprofundez și alte subiecte. Habar nu aveam de impactul deregrărilor hormonale pe atâtea niveluri și ce înseamnă rezistența la insulină și cum o putem calma. Ești un rollercoaster informațional, draga mea! Mă bucur că te-am accesat și că m-ai ajutat mai mult decât conștientizam că aș avea nevoie!

Cătălina Picu

Îi mulțumesc Elenei pentru generozitatea și profesionalismul de care a dat dovadă în discuțiile noastre și pentru modul în care știe să elimine barierele geografice în interacțiunile cu noi, cei de pe alt contient/fus orar. M-a ajutat să conștientizez cîteva lucruri foarte importante în materie de nutriție și wellness. O recomand cu toată căldura!

Alina Dolea

Dragă Elena, vreau să-ți mulțumesc foarte mult pentru toată îndrumarea din timpul programului. M-au ajutat mult rețetele, documentele pregătite și sesiunile înregistrate în grupul de Facebook. Toate au adus un pic de echilibru și ordine în lumea mea dezorganizată și mereu în goană, multitasking între copii, casă, studenți și proiecte. Cel mai mult mi-a plăcut abordarea moderată, dar fermă. Cred că asta face programul special dar și fezabil. Nu-mi propun nimic măreț și greu de realizat pentru ca apoi să acumulez un șir de nenumărate frustrări peste care să pun apoi recompense alimentare. E un soi de întoarcere la bunul simț al bunicii. Ca urmare, este ceva ce pot să fac acum pe termen lung pentru toată familia mea – pregătesc rețetele tale, plus diverse adaptări pentru noi toți și remarc cu plăcere ce bine răspund și copiii. Mulțumim, deci, cu mic cu mare pentru regăsirea echilibrului alimentar și nu numai!

Maria Meceanu

Eat to fuel your body not your emotions! Asta am învățat în cele 2 săptămîni. Nu am venit cu nicio întrebare pentru că totul a fost clar și la obiect. Mi-am dat repede seara că multe din ingrediente le aveam deja în casă, iar cîteva dintre rețete le făceam și eu în mare.
Mă bucur că am ținut programul tău pentru că am învățat ce înseamnă să îți hrănești corpul cu ce are el nevoie de fapt, pentru a nu tînji la mîncărurile de care nu are nevoie (dulciuri, chipsuri – slăbiciunea mea). Am învățat ce înseamnă postul intermitent și de ce e benefic pentru corp. L-am ținut de miercurea la prînz pînă joia la prînz pentru că ața s-a potrivit programului meu. Am ales să nu beau supă chioară în zilele resprective pentru că nu o pot bea așa rece, am rămas la ceaiuri, apă și cafea neagră – pe care o beau de fel în cantități mari.
Am slăbit 3 kilograme mîncînd mai mult decît de obicei, cîteodată împărțind porțiile cu soțul meu. M-am simțit bine, nebalonată și cu energie la sport (practic crossfit și nu am simțit nicio clipă, ridicînd greutățile alea mari, că nu am energie).
Îți mulțumesc și o să vorbesc cu drag despre programul tău și am să te urmăresc în continuare, mai mult pe Instagram. Mereu ai venit cu super inspirații și rețete care mai de care mai colorate!
Mult succes în continuare!

Cristina Cociaș

Felicitări, Elena! Cu ajutorul programului nutrițional creat de tine, am reușit să fiu mai ordonata din punct de vedere alimentar, să includ postul în stilul meu de viață și am scăpat de pofta de dulce. Ești o oază de inspirație pentru mine. Mult succes în continuare!

Angelica Pricopie

Elena mi-a oferit informații utile și ușor de aplicat în practică. Unele lucruri mi se păreau cunoscute, dar faptul că e totul bine organizat m-a făcut să înțeleg mai bine ce și cum să mănînc sau să nu mănînc și să înțeleg cîteva principii de bază în nuțritie și wellness în general. Un pic de determinare și perseverență și… ups … au dispărut cîteva kilograme și cîteva obiceiuri greșite din viața mea.

Aurelia Palotaș

O urmăresc pe Elena de multă vreme pe Facebook. Întotdeauna am avut ce învăța de la ea. Anul trecut m-am înscris în programul ei, în urma căruia am rămas cu bunul obicei al postului intermitent. În urma programului analizele mele au fost foarte bune și eu am foarte multă energie. Ultimul ei program de grup e WOW! Merită să-l încercați, aveți numai de cîștigat! Îți mulțumesc, Elena, că împărtășești cu noi ceea ce tu știi, sper ca recunoștința noastră să se întoarcă la tine însutit!

Laura Halycon

Elena e minunată! Dornică, răbdătoare, înțelegătoare! Mi-a plăcut foarte tare programul de grup la care am participat, am ieșit de acolo cu multe chestii învățate și cu entuziasm pentru mai departe. În cadrul sesiunii private, Elena mi-a mai explicat niște aspecte și chiar mi-a  trimis materiale suplimentare și s-a oferit să mă ajute cu un follow-up. Ceea ce pentru mine a contat mult.
Îi pasă de oamenii pe care îi ajută și asta face diferența.

Anca Barbu

Mi-a plăcut tare mult programul acesta, suficient de multă mâncare, chiar nu am reușit să mănânc tot ce era indicat, retețe care m-au scos din tiparele mele de gătit, foarte bune și gustoase. Supriza cea mai mare a fost mărul cu unt de arahide, nu aș fi crezut ce gust are!

Plus că am slăbit 2kg. Cel mai dificil a fost cu posturile intermitente, dar am rezistat și a fost bine! Săptămâna asta am continuat în același stil, cu rețete „pe alese” din dietă și mă simt extraordinar!

Mulțumesc mult, m-a motivat dieta și mi-a adus schimbarea pe care o doream!

Laura Oniu

În urma noului regim de viață, la mine situația stă în felul următor:
1. Am reușit să nu maăating de dulciuri și de făinoase (cu excepția pâinii cu maia și aceea doar în cazuri foarte rare). 2. A început să îmi placă din nou să gătesc. 3. Mă simt EXCELENT! Chiar dacă nu sunt în linii normale cu somnul, am mult mai multă energie. 4. Nu mai sunt pufoasă! Adică mai am de dat jos, însă nu mai e pufoșenia aia care, sincer, mă speria. 5. Am dat luna aceasta, pe cântar, aproape 4kg jos (e prima lună după naștere când acul cântarului s-a dus în jos).