Humus cu sfeclă roșie
Author: Elena
Cuisine: Middle Eastern
Prep time:
Cook time:
Total time:
- 400g năut fiert (1 conservă)
- 4-5 linguri ulei de măsline extra virgin
- 4-5 linguri din apa din conservă (ai nevoie cît să meargă lejer robotul)
- 3 căței de usturoi
- ½ sfeclă roșie fiartă (sfeclă de mărime medie)
- 1 lingură plină ochi cu pastă de tahini
- 1 linguriță sumac
- 1 linguriță chimion măcinat
- sare după gust
- Pui toate ingredientele în robotul de bucătărie și mixezi pînă obții o pastă fină.
- Transferi într-un bol, presari pe deasupra puțin ulei de măsline și (dacă dorești) pătrunjel proaspăt tocat.
- Servești cu pîine, lipie sau felii de crudități - morcovi, castraveți.
Recipe by Elena Stanciu - Food & Wellness Coach at https://stage.underweb.ro/sph/vegan-monday-humus-cu-sfecla-rosie/
3.5.3226