Biscuiți integrali cu unt de arahide, cocos & ciocolată
Author: Elena
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 15
Ingredients
1 + ½ cup făină integrală de grîu
1 ou
⅓ cup + încă 3 linguri pline de ulei de cocos
⅓ zahăr sau miere
3 linguri unt de arahide fără adaos de zahăr
2 linguri fulgi de cocos
⅓ dintr-o ciocolată Ritter Sport neagră
1 linguriță praf de copt
Instructions
Dă dumul cuptorului la 180 grade Celsius. Pregătește tava ca să o ai la îndemînă - prin pregătit înțeleg să pui hărtie de copt pe ea.
Amestecă într-un castron oul cu zahărul și uleiul de cocos pînă obții o compoziție cremoasă și zahărul este complet topit. Adaugă untul de arahide și amestecă pînă se uniformizează compoziția.
Poți integra acum și restul ingredientelor - praf de copt, făină, fulgi de cocos.
Ciocolata toac-o grosier cu un cuțit și amestec-o și pe ea în aluatul de biscuiți.
Ia cu lingura aluat și pune-l pe tavă. poți să te joci cu forma biscuiților și să-i mai ordonezi/turtești un pic cu ajutorul unei fuculițe.
Presară un pic de ciocolată pe deasupra și dă la cuptor aproximativ 15 minute.
Scoate și lasă să se răcească bine înainte de a-i mînca.
Notes
Poți să presari pe deasupra fulgi de cocos sau scorțișoară. Biscuiții rezistă foarte bine cîteva zile, eu i-am băgat la frigider ca să nu mi-i atace furnicile (deh, viața la tropice) dar cred că țin bine și într-un borcan de sticlă cu capac.
Recipe by Elena Stanciu - Food & Wellness Coach at https://stage.underweb.ro/sph/biscuiti-integrali-cu-unt-de-arahide-cocos-ciocolata/