Biscuiți integrali cu unt de arahide, cocos & ciocolată
Author: 
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 15
 
Ingredients
  • 1 + ½ cup făină integrală de grîu
  • 1 ou
  • ⅓ cup + încă 3 linguri pline de ulei de cocos
  • ⅓ zahăr sau miere
  • 3 linguri unt de arahide fără adaos de zahăr
  • 2 linguri fulgi de cocos
  • ⅓ dintr-o ciocolată Ritter Sport neagră
  • 1 linguriță praf de copt
Instructions
  1. Dă dumul cuptorului la 180 grade Celsius. Pregătește tava ca să o ai la îndemînă - prin pregătit înțeleg să pui hărtie de copt pe ea.
  2. Amestecă într-un castron oul cu zahărul și uleiul de cocos pînă obții o compoziție cremoasă și zahărul este complet topit. Adaugă untul de arahide și amestecă pînă se uniformizează compoziția.
  3. Poți integra acum și restul ingredientelor - praf de copt, făină, fulgi de cocos.
  4. Ciocolata toac-o grosier cu un cuțit și amestec-o și pe ea în aluatul de biscuiți.
  5. Ia cu lingura aluat și pune-l pe tavă. poți să te joci cu forma biscuiților și să-i mai ordonezi/turtești un pic cu ajutorul unei fuculițe.
  6. Presară un pic de ciocolată pe deasupra și dă la cuptor aproximativ 15 minute.
  7. Scoate și lasă să se răcească bine înainte de a-i mînca.
Notes
Poți să presari pe deasupra fulgi de cocos sau scorțișoară.
Biscuiții rezistă foarte bine cîteva zile, eu i-am băgat la frigider ca să nu mi-i atace furnicile (deh, viața la tropice) dar cred că țin bine și într-un borcan de sticlă cu capac.
Recipe by Elena Stanciu - Food & Wellness Coach at https://stage.underweb.ro/sph/biscuiti-integrali-cu-unt-de-arahide-cocos-ciocolata/